Antena 3 CNN Actualitate Social O avocată din Prahova le-a făcut copiilor un cadou cu care să omoare păsări, iar acum este cercetată penal

O avocată din Prahova le-a făcut copiilor un cadou cu care să omoare păsări, iar acum este cercetată penal

O avocată din Prahova le-a făcut celor doi copii un cadou cu care aceştia să omoare păsări. Acum, femeia este cercetată penal.

de Alexandra Axinia    |    08 Iul 2023   •   10:29

O avocată din județul Prahova este cercetată de procurori după ce le-a cumpărat copiilor o pușcă airsoft. Anchetatorii spun că arma era la dispoziția minorilor care împușcau vrăbii în fiecare zi.

Femeia, care este acum avocată la Baroul Prahova, a cumpărat prin intermediul unui magazin online o armă de tir, de tip airsoft, care a fost introdusă ilegal în țară.

Citește și: Un tânăr a fost împușcat în plină stradă, de un minor, cu un pistol airsoft, în Craiova

Conform surselor din anchetă, în urma perchezițiilor, în curtea femeii au fost găsite patru arme de tip airsoft cu tot cu muniție.

Potrivit procurorilor, armele au fost cumpărate pentru a fi folosite de copii, mai exact de o fetiță în vârstă de șapte ani și un băiat de doar zece ani, care le foloseau pentru a împușca păsări.

În prezent, femeia este cercetată pentru contrabandă calificată și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

×
Subiecte în articol: avocata copii cadou pistol airsoft
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close