Antena 3 CNN Actualitate Social Cum a fost surprins în biserică un băieţel de patru ani care s-a plictisit în timpul slujbei

Cum a fost surprins în biserică un băieţel de patru ani care s-a plictisit în timpul slujbei

Un băieţel care pare că s-a plictisit în biserică, la slujba de duminică, unde a mers cu bunica lui, şi-a găsit de lucru.

Cum a fost surprins în biserică un băieţel de patru ani care s-a plictisit în timpul slujbei
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2022   •   12:40

Petru nu pare să aibă mai mult de patru ani, are un nume de sfânt şi s-a aşezat în genunchi, în biserică. Nu pentru a se ruga, căci este prea mic, ci pentru a-şi ocupa timpul cu activităţi specifice vârstei.

Aşa că duminică dimineaţă, în timpul slujbei, simpaticul copil a fost surprins cum stă cuminte în biserică şi desenează maşinuţe pe un caiet, înconjurat de credincioşi.

În timpul slujbei de la mânăstirea Ţigăneşti, unde era plin de oameni, băiatului i s-a făcut cald. Aşa că a dat geaca joc, a rămas în bluză şi s-a întins puţin pe covor, ca să poată desena mai bine.

Citeşte şi: Recunoşti copilul care râde cu poftă? Astăzi a ajuns un cântăreţ îndrăgit cu un repertoriu de peste 650 de piese

Băieţelul era înconjurat de oameni mare care asistau la slujba de duminică, inclusiv de bunica lui, dar şi-a văzut liniştit de "munca" lui, cu pixul pe hârtie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close