Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Ploiești și-a găsit apartamentul complet distrus și cu datorii uriașe, după ce chiriașii au dispărut fără urmă

Un bărbat din Ploiești și-a găsit apartamentul complet distrus și cu datorii uriașe, după ce chiriașii au dispărut fără urmă

Un bărbat din Ploiești, care și-a închiriat apartamentul anul trecut, și-a găsit locuința complet distrusă și cu datorii mari la întreținere, după ce chiriașii au dispărut fără urmă.

Un bărbat din Ploiești și-a găsit apartamentul complet distrus și cu datorii uriașe, după ce chiriașii au dispărut fără urmă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2023   •   14:11

Când a intrat în locuința pe care o închiriase în urmă cu un an, proprietarul apartamentului din Ploiești a avut parte de o surpriză cu adevărat neplăcută.

"Am hotărât anul trecut, în luna aprilie, să-mi închiriez apartamentul din Ploiești. Agenția mi-a recomandat o familie de tineri cu doi copii. Din păcate, se pare că am avut un ghinion teribil", a spus proprietarul.

Foștii locatari au închiriat apartamentul anul trecut, iar de atunci, proprietarii nu au mai verificat starea casei.

În urmă cu câteva zile, chiriașii au dispărut fără urmă, însă, înainte de a pleca, au avut grijă să distrugă mobila și electrocasnicele din casă.

Citește și: Un apartament al lui Giovani Becali, scos la licitaţie de ANAF pentru un preţ uriaş 

Cu toate acestea, pe lângă electrocasnicele distruse, canapelele rupte și ușile rămase fără geamuri, proprietarul a constatat că i-au fost furate mai multe bunuri.

În plus, la nici un an de la semnarea contractului, chiriașii au reușit să adune datorii uriașe la întreținere.

Acum, proprietarul păgubit a decis să acționeze în instanță și speră că își va putea recupera pierderile cât mai curând.

Chiriașii acuzați de distrugerea apartamentului au fost contactați de reporterii Antena 3 CNN, pentru un punct de vedere, însă aceștia nu au oferit niciun răspuns.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Ploiești apartament
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close