Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbat din Vaslui, reținut după ce a amenințat cu un pistol de plastic două persoane, într-o șicanare în trafic

Bărbat din Vaslui, reținut după ce a amenințat cu un pistol de plastic două persoane, într-o șicanare în trafic

Un bărbat din Vaslui a fost reținut după o șicanare în trafic, când a folosit un pistol din plastic pentru a amenința șoferul cu care intrase în conflict dar și un alt bărbat dintr-o benzinărie.

Bărbat din Vaslui, reținut după ce a amenințat cu un pistol de plastic două persoane, într-o șicanare în trafic
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    06 Aug 2021   •   21:26

Doi bărbați din Vaslui s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, distrugere şi ameninţare, după o șicanare în trafic, joi dimineață.

Unul dintre bărbați, din Huși, în vârsta de 34 de ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătare, când, în timpul unui conflict spontan izbucnit în trafic, cu un bărbat de 39 de ani, a scos pe geam un pistol din plastic, de tip airsoft, amenințându-l de sofer.

Același bărbat a rupt oglinzile altui autoturism aflat într-o benzinărie și a amenințat, cu același pistol, o altă persoană din incinta stației de alimentare.

Cei doi bărbați care s-au șicanat în trafic au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului de pe lângă Judecătoria Huși. De asemenea, în urma incidentului, a fost acordată o amendă în valoare de 1.160 de lei.

Ofiţerii au stabilit că joi dimineaţă, bărbatul de 34 de ani din Huşi, în timp ce conducea a şicanat în trafic un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani.

Ulterior, bărbatul de 34 de ani a ieşit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziţiei autoturismului şi s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecţionat din metal şi plastic, confrom Digi24.

×
Subiecte în articol: Vaslui trafic pistol conflict retinut
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close