Antena 3 CNN Actualitate Social Mai mulți oameni și animale au fost atacaţi de un câine Pitbull agresiv lăsat nesupravegeat pe o stradă din Năsăud

Mai mulți oameni și animale au fost atacaţi de un câine Pitbull agresiv lăsat nesupravegeat pe o stradă din Năsăud

Un câine din rasa Pitbull, lăsat nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud, a atacat mai mulți oameni și animale. Incidentele au fost anunțate la 112, iar proprietarul a primit mai multe amenzi.

Mai mulți oameni și animale au fost atacaţi de un câine Pitbull agresiv lăsat nesupravegeat pe o stradă din Năsăud
de Claudia Popovici    |    26 Apr 2021   •   16:20

Incidentele s-au produs luni în orașul Năsăud. Inițial, jandarmii au fost anunțați prin serviciul 112 despre prezența unui câine periculos și nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud.

Patrupedul care face parte din rasa Pitbull, era foarte agresiv și a atacat mai mulți trecători. Proprietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 500 de lei

Câinele nu a fost găsit imediat, iar proprietarul a pornit în căutarea acestuia, au anunțat jandarmii. Ulterior, la aproximativ două ore distanță de prima intervenție, jandarmii au fost anunțați din nou printr-un apel la 112, că un câine periculos se află liber pe stradă și că a mușcat un alt câine aflat cu stăpâna sa la plimbare.

Jandarmii au intervenit din nou, iar proprietarul a fost amendat cu încă 500 de lei, pentru lăsarea în libertate a patrupedului. Totodată, jandarmii i-au cerut proprietarului să izoleze animalul, astfel încât acesta să nu mai constituie un pericol pentru trecătorii din zonă.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close