Antena 3 CNN Actualitate Social CARMEN STĂNESCU A MURIT. Drama prin care a trecut actrița în ultimii ani

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Drama prin care a trecut actrița în ultimii ani

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Drama prin care a trecut actrița în ultimii ani
12 Apr 2018   •   11:47

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Actriţa Carmen Stănescu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani.

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Actrița a bucurat generaţii întregi cu apariţiile ei în filme şi piese de teatru, dar mai ales în emisiunile de varietăţi. 

CARMEN STĂNESCU A MURIT. În ultima perioadă, Carmen Stănescu nu-şi mai putea face meseria din cauza vârstei înaintate, 92 de ani, dar şi din cauza unor probleme de sănătate care o ţin la pat. 

CARMEN STĂNESCU A MURIT. „Actriţa Carmen Stănescu nu e deloc bine. A făcut o gonartroză şi nu mai poate merge (n.r. afecţiune cronică a genunchiului, invalidantă, cu evoluţie progresivă, prin care cartilajul se degradează progresiv, cu apariţia durerii şi limitarea mobilităţii). Ea a fost şi campioană la atletism, la , a fost sportivă mare, a mai practicat şi alte sporturi, a fost cinci ani în echipa națională de tir. La vârsta ei, doctorii se tem să o opereze, pentru că e posibil să apară şi alte complicaţii. Merge destul de dificil, nu mai joacă nicăieri şi, sincer, nici eu nu mai vreau să joc. Am peste 66 de ani de teatru. Am urcat în scenă de 19.900 de ori. Au fost săptămâni în care am jucat de 14 ori, au fost dăţi când am căzut în scenă sau când m-au dus la balamuc”, a povestit Damian Crâşmaru, potrivit click.ro

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Carmen Stănescu a debutat în 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna în piesa "Frații Karamazov". Începând de atunci și până astăzi, a interpretat peste 30 de roluri pe scena Teatrului Național precum și a altor teatre din București.

 

×
Subiecte în articol: drama actriţă a murit
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close