Antena 3 CNN Actualitate Social CARMEN STĂNESCU A MURIT. Lecția de viață pe care a dat-o actrița: „Un popor e civilizat când îşi respectă bătrânii“

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Lecția de viață pe care a dat-o actrița: „Un popor e civilizat când îşi respectă bătrânii“

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Lecția de viață pe care a dat-o actrița: „Un popor e civilizat când îşi respectă bătrânii“
12 Apr 2018   •   11:56

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Actriţa Carmen Stănescu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani.

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Actriţa, care s-a născut pe 29 iulie 1925, avea o carieră de peste trei decenii la Teatrul Naţional din Bucureşti. A trăit o dragoste ca în poveşti alături de soţul ei, actorul Damian Crâşmaru. 

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Pasiunea şi pofta de a realiza cu succes ceea ce ai de făcut te determină să descoperi în tine sursa de energie şi forţa de care ai nevoie, consideră actriţa.

CARMEN STĂNESCU A MURIT. Carmen Stănescu a interpretat roluri diferite în „Tinereţe fără bătrâneţe”, „Muşchetarul român, „Fraţii Jderi”, „Runda a 6-a” etc.

CARMEN STĂNESCU A MURIT. „Am putut să fac asta, am avut puterea să mă identific cu atâtea alte multe caractere fie bune, fie rele. Am reuşit acest proces de detaşare a fiinţei mele de viaţa mea şi de a păşi cu curaj şi adevăr în alte vieţi şi de a le trăi convingător zeci de ani pe scenă în teatrul meu Naţional. Consider ca un popor poate fi numit civilizat atunci, când îşi ocroteşte şi îşi respectă bătrânii. Or, la noi s-a pierdut demult aceasta calitate. Ne urâm unii pe alţi,  aşa cum niciodata nu s-a întâmplat", a conchis Carmen Stănescu. (Text de Loreta Popa), potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: lectie actriţă
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close