Antena 3 CNN Actualitate Social Cât costă locuințele din București în funcție de zonă

Cât costă locuințele din București în funcție de zonă

Cât costă locuințele din București în funcție de zonă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Ian 2016   •   01:18

Piaţa imobiliară din Capitală a început să se stabilizeze în ultimii doi ani, când s-au semnalizat corecţii minore la nivelul preţurilor, scrie b365.ro.

Zonele cu cele mai multe tranzacţii au fost cele de la periferia Bucureştiului, unde s-a construit masiv în ultimii ani. În prezent, preţurile locuinţelor din Capitală variază mult de la o zonă la alta, dar şi în funcţie de anul construcţiei sau de dotările apartamentelor.

Madalina Vasile, Broker de locuințe, spune ca, per ansamblu, dupa varful crizei, piata imobiliara din Capitala a avut o evolutie descrescatoare in ceea ce priveste atat preturile, cat si numarul de tranzactii, iar in ultimii doi ani s-a stabilizat, inregistrand corectii minore ale preturilor si respectiv o crestere al numarului de tranzactii, aceasta fiind determinata, in special, de numarul mare de locuinte noi date in folosinta in "suburbiile Capitalei", zonele marginase, respectiv satelitii Bucurestiului (Zona Chiajna, Zona Soseaua Alexandriei, Popesti Leordeni, Pallady, IMGB etc.), unde se construieste foarte mult si la preturi mici, vizand astfel segmentul de clienti ce acceseza Programul Prima Casa.

Mai multe, pe b365.ro.

×
Subiecte în articol: locuinte
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close