Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Timișoara. Doi părinți au fost reținuți de polițiști, după ce și-au abuzat fiica bolnavă

Caz șocant în Timișoara. Doi părinți au fost reținuți de polițiști, după ce și-au abuzat fiica bolnavă

Caz șocant în Timișoara. Doi părinți au fost reținuți de polițiști, după ce și-au abuzat fiica bolnavă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Oct 2017   •   12:10

O fată în vârstă de 13 ani, cu afecțiuni fizice și psihice, a trecut prin clipe groaznice. Copila a fost abuzată fizic și sexual de părinți.

Conform reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, fata a fost preluată din familie în urmă cu peste un an, după ce au fost sesizați că este ”neglijată sever'” fiind instituită o măsură de protecție.

În cursul ședințelor de consiliere psihologică, copila a început să povestească și despre abuzurile la care a fost supusă în familie, printre care și cel sexual, fiind violată de tată.

Potrivit pressalert.ro, reprezentanții DGASPC Timiș au sesizat poliția, care a început o anchetă. Miercuri, cei doi părinți au fost audiați la Secția 1 Poliție din Timișoara, iar apoi reținuți. În cursul zilei de astăzi, ei vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

×
Subiecte în articol: Timisoara retinere politisti abuz fiica sedinta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close