Antena 3 CNN Actualitate Social Ce calități au cei care câștigă în viață. Voropchievici: Automotivarea te ridică pe un prag superior

Ce calități au cei care câștigă în viață. Voropchievici: Automotivarea te ridică pe un prag superior

Ce calități au cei care câștigă în viață. Voropchievici: Automotivarea te ridică pe un prag superior
28 Oct 2017   •   19:06

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit, la „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre calitățile unui om care câștigă în viață

Câștigatorii nu vin cu scuze în urma lor. „Un om de afaceri nu trece niciodată peste detalii. Dacă mergi pe principiul că știi tot, atunci nu o să înțelegi niciodată ce înseamnă succesul. Dacă nu înveți din greșelile tale, ăla este eșecul tău. A fii prea mândru de tine, aici este greșeala multor oameni”, a spus Voropchievici.

Câștigătorii nu pleagă plângând de pe un teren. „Dacă ai pierdut, înseamnă că trebuie să faci ceva fă fii mai bun. Plângi în interiorul tău. Lacrima arde durerea până la capăt”, a spus Lidia Fecioru.

Câștigătorii își acceptă slăbiciunile.

Nu le pasă că ceilalți nu îi încurajează. „Automotivare nu face altceva decât să te ridice pe un prag superior”, spune Mihai Voropchievici.

Nu au timp să corecteze greșelile altora despre ei.

Nu pierd timp pentru ceea ce nu contează. 

Câștigătorii nu se amestecă în treburile altora.

Nu bârfesc și nu toarnă în cap murdăria altora. „E câștigătorul elevat, școlit, care a înțeles că este câștigător datorită forței divine”, a precizat Voropchievici.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close