Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spun medicii despre fata bătută și tâlhărită în scara blocului

Ce spun medicii despre fata bătută și tâlhărită în scara blocului

Ce spun medicii despre fata bătută și tâlhărită în scara blocului
20 Noi 2018   •   12:28

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit la Antena 3 despre pierderea de memorie și despre depășirea traumei în cazul tinerei care a fost bătută și tâlhărită în scara blocului.

„Amnezia posttraumatică este frecventă, mai ales în cazul agresiunilor. Există evaluare standard a oricărui pacient cu traumă cerebrală, care include tomograf. Sindromul de stres posttraumatic este inevitabil. Va fi nevoie de urmărirea acestei paciente. Pot apărea compicații, după orice traumă cerebrală. Orice astfel de pacient, este un pacient cu un factor de risc major. Chiar dacă nu sunt leziuni vizibile, pot evolua pe parcurs”, spune Tudor Ciuhodaru. 

În scara unui bloc din Alba-Iulia o tânără de 20 de ani aşteaptă liftul. Vrea să îşi viziteze o prietenă. În spatele ei, un bărbat stă la pândă şi imediat ce se asigură că nu e nimeni în jur, o loveşte cu un pumn în faţă. Fata se prăbuşeşte inconştientă la pământ, după care individul îi fură telefonul şi potofelul. Se face, apoi, nevăzut. 

Citește și: Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

Poliţiştii au avut nevoie de două zile pentru a-l identifica şi reţine pe atacator. Dus la secţie, suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta.

×
Subiecte în articol: batuta scara bloc Alba medici
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close