Copilul erou care și-a scos surorile din flăcări pe când avea cinci ani. Povestea emoționantă a lui Emanuel Bojian

26 Ian 2020   •   23:29
Copilul erou care și-a scos surorile din flăcări pe când avea cinci ani. Povestea emoționantă a lui Emanuel Bojian sursă foto: captură Antena 3 Exclusiv

Emanuel Bojian, din Vaslui, a mișcat o țară întreagă în 2016, în momentul în care și-a luat pe rând surorile mai mici din casa mistuită de flăcări, pe vremea când avea cinci ani.

Emanuel Bojian, invitat la ”Sinteza Zilei”,  a povestit cum a avut loc întâmplarea cu final fericit.

„Am ieși cu una dintre surori în mână, cu cealaltă în brațe”, spune micuțul erou, adăugând că atunci când va fi mare își dorește să fie pompier pentru a îi salva pe oameni.

Citește Și Radu, copilul supradotat care a cucerit România, demonstrații uluitoare în platoul Sinteza Zilei

În anul 2016, de Sfântul Nicolae,casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu. La doar cinci ani, Emanual a avut curajul unui om mare și a reusit să-și salveze surorile din flăcări, pe Ioana și Amalia.

Citește Și Emanuel a impresionat o tara intreaga, anul trecut, de Sfantul Nicolae, cand casa in care locuia a fost cuprinsa de un incendiu. El a avut curajul unui om mare si a reusit sa le salveze din flacari pe surorile lui, una de 3 luni si cealalta de un an.

Copilul erou care și-a scos surorile din flăcări pe când avea cinci ani. Povestea emoționantă a lui Emanuel Bojian

Copilul erou care și-a salvat surorile din foc

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close