Antena 3 CNN Actualitate Social Crimă șocantă în Prahova. Un adolescent și-a omorât prietenul cu care obișnuia să meargă la furat

Crimă șocantă în Prahova. Un adolescent și-a omorât prietenul cu care obișnuia să meargă la furat

Crimă șocantă în Prahova. Un adolescent și-a omorât prietenul cu care obișnuia să meargă la furat
16 Iul 2018   •   20:29

Un adolescent de 17 ani, din Prahova, a fost arestat preventiv și este cercetat pentru crimă. Tânărul este acuzat că și-a înjunghiat prietenul care avea dublul vârstei sale și cu care obișnuia să meargă la furat, cei doi fiind cercetați în mai multe dosare. Recent, băiatul fusese condamnat la pedeapsa asistării zilnice într-un dosar de furt calificat în care și victima sa fusese inculpată și condamnată.

Oribila crimă a avut loc sâmbătă dimineață, în comuna Bucov. După o noapte de beție, tânărul Dorian Leonard Pîrvan, în vârstă de 17 ani, l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe Felix Constantin Lupu, prietenul său cu mult mai mare, scrie libertatea.ro.
 
Victima, în vârstă de 38 de ani, a murit pe loc, leziunile provocate de cuțitul cu care a fost lovit în gât și în abdomen fiind extrem de grave.

Polițiștii îi cercetau pe cei doi și în alte dosare de furt, au spus sursele citate. Acum, Dorian Leonard Pârvan va fi cercetat și pentru omor.

×
Subiecte în articol: prieten prahova crima
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close