Antena 3 CNN Actualitate Social Cristina Stamate a murit. Ce spunea actrița despre marea sa pasiune pentru haine: "Garderoba mea este o lăcomie fără margini”

Cristina Stamate a murit. Ce spunea actrița despre marea sa pasiune pentru haine: "Garderoba mea este o lăcomie fără margini”

Cristina Stamate a murit. Ce spunea actrița despre marea sa pasiune pentru haine: "Garderoba mea este o lăcomie fără margini”
27 Noi 2017   •   09:55

Cristina Stamate a murit.  Actrița s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca.

Cristina Stamate a murit.  Actritei ii placea foarte mult sa isi cumpere haine, chiar daca, de multe ori, multe piese vestimentare ramaneau nepurtate.

Cristina Stamate nu se considera o femeie moderna, ci doar o femeie normala, care nu s-a simtit niciodata frumoasa.


"Fiecare dintre noi are un stil pe care si-l poate descoperi, fiind deschis la tot ceea ce-l inconjoara. Garderoba mea este o lacomie fara margini: am sifoniere ticsite cu haine pe care nu le-am purtat niciodata. Nu ma consider o femeie moderna, ci o femeie si atat", a declarat Cristina Stamate pentru revista VIP.

"Frumusetea este un dar, care cu timpul se transforma in blestem. In ceea ce ma priveste, pot sa stau foarte relaxata: nu sunt si nici nu m-am vazut vreodata frumoasa. Ce intristeaza insa este situatia tinerelor din ziua de azi, care au ajuns sa spere ca vor intalni un tataie plin de bani si chiar fac eforturi pentru aceasta. De cate parfumuri sau bijuterii poti avea nevoie sa cumperi cu acei bani? Cate poti purta? Cate vacante sa platesti si mai ales cu cine sa le petreci? Tot cu acel tataie? Pai, atunci, degeaba!...", a mai spus ea.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close