x close

Cursuri suspendate în mai multe unități școlare din București! Lista școlilor care se închid

de S.T.    |    28 Ian 2020   •   15:33
Cursuri suspendate în mai multe unități școlare din București! Lista școlilor care se închid 534 Foto: pixabay.com

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat marţi că şi la alte unităţi de învăţământ din Capitală vor fi suspendate parţial cursurile, din cauza gripei.

IPotrivit unei centralizări a IŞMB, cursurile vor fi suspendate începând de marţi, pentru trei zile, la o clasă a Şcolii Gimnaziale "Ionel Teodoreanu" din Sectorul 4, la patru clase din cadrul Şcolii Gimnaziale "I.G. Duca" din Sectorul 5, la două clase ale Şcolii Gimnaziale "Luceafărul" din acelaşi sector.

Începând de miercuri, cursurile vor fi suspendate pentru trei zile şi la Şcoala Gimnazială "Sfântul Andrei" din Sectorul 6 - o clasă, Grădiniţa "Căsuţa Fermecată"- o grupă, Grădiniţa numărul 168 - o grupă, Grădiniţa numărul 35 - o grupă, Grădiniţa "Paradisul Verde" - o grupă, toate din Sectorul 5, Grădiniţa "Strop de Rouă" din Sectorul 4 - o grupă, Grădiniţa numărul 154 din Sectorul 3 - două grupe, Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuţă" Sectorul 1- o clasă, Şcoala Gimnazială "George Bacovia" din Sectorul 4 - o clasă, Şcoala Gimnazială numărul 2 din Sectorul 5 - o clasă, Liceul Teoretic "Ştefan Odobleja" Sectorul 5 - o clasă, Şcoala Gimnazială "Maria Rosetti" din Sectorul 2 - o clasă.

Acestea se adaugă unităţilor de învăţământ care au cursurile suspendate parţial, anunţate în cursul zilei de luni de către IŞMB.

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la opt, a anunţat, marţi, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Citiți și:

Cum purtăm corect masca de protecţie. Sfaturile unui medic pentru a preveni răspândirea virusului gripal

Citeşte mai multe despre:

scoli gripa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati