Antena 3 CNN Actualitate Social Dăncilă completează dezvăluirile lui Tudorel Toader: A avut loc în Băneasa. Tăriceanu a susținut amnistia și grațierea

Dăncilă completează dezvăluirile lui Tudorel Toader: A avut loc în Băneasa. Tăriceanu a susținut amnistia și grațierea

Viorica Dăncilă vine cu completări la dezvăluirile făcute de Tudorel Toader cu privire la presiunile exercitate de Liviu Dragnea pentru a scăpa de puşcărie.

Dăncilă completează dezvăluirile lui Tudorel Toader: A avut loc în Băneasa. Tăriceanu a susținut amnistia și grațierea
Sursa foto: Hepta
02 Iun 2020   •   16:06

Fostul premier mărturisește că întâlnirea pe tema amnistiei şi graţierii a avut loc la sediul PSD din Băneasa, unde Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au susţinut varianta ordonanţei de urgenţă. 

”Eu mai mult am ascultat”, rememorează Dăncilă.

”Da, a avut loc acea întâlnire în patru, la sediul PSD din Băneasa. Au fost prezenţi Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader şi eu, în calitate de premier. Îmi amintesc perfect că domnului Tudorel Toder i s-a solicitat amnistie şi graţiere. Domnul Dragnea şi Tăriceanu au susţinut varianta ordonanţei de urgenţă privind amnistia şi graţierea. 

A fost o discuţie foarte aplicată, în termeni juridici, între domnii Dragnea, Tăriceanu şi Tudorel Toader. Eu mai mult am ascultat. Fiind premier, nu puteam să iau o decizie fără un act venit din partea Ministerulul de Justiţie. Trebuia să am un act normativ şi nu l-am avut”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Adevărul.

Continuarea pe Adevărul.

 

Tudorel Toader recunoaște: „Mi s-a cerut insistent modificarea codurilor penale”

×
Subiecte în articol: Dancila tudorel toader
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close