Antena 3 CNN Actualitate Social Declarația cutremurătoare a surorii lui Gheorghe Dincă care răstoarnă totul: „Îi este teamă că ar putea să fie omorât dacă ar spune adevărul”

Declarația cutremurătoare a surorii lui Gheorghe Dincă care răstoarnă totul: „Îi este teamă că ar putea să fie omorât dacă ar spune adevărul”

 Declarația cutremurătoare a surorii lui Gheorghe Dincă care răstoarnă totul: „Îi este teamă că ar putea să fie omorât dacă ar spune adevărul”
Sursa foto: sursă foto: captură foto Antena 3
31 Iul 2019   •   09:22

Sora lui Gheorghe Dincă, bărbatul care este acuzat că le-a ucis pe cele două fete din Caracal pe care le-a luat inițial la ocazie, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că nu este convinsă că fratele ei le-a ucis pe cele două adolescente.

Aceasta spune că mărturia suspectului de crimă poate fi făcută din alte motive ascunse. Ea crede că fratele ei făcea parte dintr-un grup mai mare care se ocupa cu activităţi ilegale. 

„Nu știu dacă le-a omorât. Cred că a spus că le-a ucis pentru a îi apăra și pe cei care au contribuit la asta,  sau să scape să nu-l mai târască alții. Nu-l văd în stare de așa ceva, nu avea cum și de ce. Cred că făcea parte dintr-o grupare de trafic de minori. Îi e teamă să spună că avea legătură cu vreo grupare. Îi e frică că poate că va fi omorât dacă ar spune”, a spus sora lui Gheorghe Dincă.

Citește Și Mărturia cutremurătoare a unei românce stabilite în Italia cu privire la Gheorghe Dincă: „Le bătea acolo în mijlocul străzii”

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close