Antena 3 CNN Actualitate Social Detalii cutremurătoare despre atacul din Ploiești. Ce „arsenal” avea asupra sa agresorul profesoarei 

Detalii cutremurătoare despre atacul din Ploiești. Ce „arsenal” avea asupra sa agresorul profesoarei 

Detalii cutremurătoare despre atacul din Ploiești. Ce „arsenal” avea asupra sa agresorul profesoarei 
29 Ian 2019   •   14:39

O profesoară în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată în faţa cancelariei de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Incidentul s-a petrecut la Colegiul „Spirtu Haret” din Ploieşti, agresorul fiind un fost elev exmatriculat din unitatea de învâţământ. Agresorul a fost prins de jandarmi.

„In data de 29.01.2019, in jurul orelor 12:54, prin SNAU 112, s a primit un apel telefonic de la un cadru didactic de Colegiul National" Spiru Haret" Ploiesti, care a sesizat fapul ca o colega aflată în cancelarie este înjunghiata in abdomen de un elev, solicitand ambulanta.In urma sesizării, subofiţerul din dispeceratul IJJ Prahova fiind în ascultare a luat legătură in teren cu patrula aflată în serviciu, care se afla in misiunea de mentinere a ordinii publice în zona colegiului, care la rândul ei fusese sesizată de paznicul scolii despre faptul că a văzut o persoană ieşind din curtea scolii cu un cuţit în mana.

Patrula de jandarmi care se afla la legătură de vedere cu paznicul a trecut la urmărirea acestuia, imobilizandu l la aproximativ 25-30 metrii de intrare în instituţie. Pe timpul urmăririi persoana in cauza a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zona. 

După imobilizare la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: - un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporas cu coada metalica, o teslă cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 l tăiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 l cu alcool , cu miros specific de ţuică , consumat din el.

Persoana in cauza cât şi bunurile găsite asupra sa ai fost predate organelor de urmărire penală şi probarea faptei comise”, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova, potrivit jurnalulph.ro.

Citește și: El este agresorul profesoarei din Ploiești

Citește și: O profesoară din Ploiești a fost înjunghiată de un fost elev

×
Subiecte în articol: agresor atac Arsenal Ploiești
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close