Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri incredibile din cazul ororilor din Giurgiu. Mama știa de relație și i-ar fi cerut bani profesorului pedofil

Dezvăluiri incredibile din cazul ororilor din Giurgiu. Mama știa de relație și i-ar fi cerut bani profesorului pedofil

Dezvăluiri în exclusivitate în cazul care a scandalizat România. Un profesor de 66 de ani din Giurgiu a fost arestat pentru că timp de doi ani a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă a sa, încă de când aceasta era clasa a opta.

Dezvăluiri incredibile din cazul ororilor din Giurgiu. Mama știa de relație și i-ar fi cerut bani profesorului pedofil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iun 2020   •   16:26

Potrivit documentelor de la dosar, mama fetei era la curent cu relaţia dintre cei doi şi chiar i-a cerut profesorului bani. 

Cei de la școală au spus că s-a aflat de caz abia la finalul lunii august, anul trecut, atunci când poliția a venit să facă audieri.

Mama fetei a declarat pentru Antena 3 că a aflat tot în august despre situație, când polițiștii au chemat-o la audieri. Aceasta susține că ororile au ieșit la lumină după ce soțul fetei ei, dintr-o altă căsătorie, a aflat despre relația ei cu profesorul și astfel s-ar fi înfuriat și a sunat poliția.

Victima ar fi stat în casa surorii ei timp de trei luni, pe perioada vacanței.

Mama ar fi cerut bani profesorului, după ce a ajuns cu fiica pe drumuri

Mama a declarat, de asemenea, că știa că fata primea bani de la profesor, însă aceștia nu ar fi ajuns doar odată pe mâna mamei, în februarie 2020. Ea i-a cerut profesorului bani atunci să nu rămână pe drumuri, după ce tatăl fetei a spus să plece din casa lui că l-au făcut de râs.

Totodată, în perioada iulie 2017 – 20 februarie 2020, inculpatul a produs un număr de 11 materiale pornografice cu persoana vătămată minoră, în cadrul unor sesiuni de comunicare video cu aceasta.

În cursul zilei de vineri, individul urmează să fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Profesor de 66 de ani, relații sexuale orale cu o elevă cu 50 de ani mai tânără. Imaginile au ajuns pe internet

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close