Antena 3 CNN Actualitate Social Dr. Monica Pop, despre cazul ”copilului paranormal”: Este incredibil și inadmisibil. Acei părinți trebuie să...

Dr. Monica Pop, despre cazul ”copilului paranormal”: Este incredibil și inadmisibil. Acei părinți trebuie să...

Dr. Monica Pop, despre cazul ”copilului paranormal”: Este incredibil și inadmisibil. Acei părinți trebuie să...
de M.Z.    |    28 Aug 2017   •   11:56

Medicul Monica Pop s-a arătat revoltată de cazul copilului de 11 ani din Naipu, Giurgiu, despre care se spune că ar avea puteri paranormale.

"Cum să spun o asemenea prostie? Cum să spun că acel copil este posedat? Cum este posibil așa ceva în secolul XXI? Sunt atât de revoltată! Eu nici nu dădeam așa ceva (n.r. - știrea pe post). Sigur că părinții pot face absolut ce vor cu ai lor copii. Așa spune legea, deși eu nu sunt de acord cu aceasta. Este incredibil și inadmisibil ca în secolul XXI să spună cineva că acel copil este posedat. Nu se poate așa ceva. Acei părinți trebuie să lase copilul pe mâna medicilor, ca să nu-l piardă și apoi să le pară rău!", a spus prof. dr. Monica Pop, potrivit dcnews.ro.

"Vă dați seama care este gradul de inteligență al celor care cred în așa ceva. Astfel de lucruri se bazează pe fragilitatea psihică a unui om. Și ghicitoarele care iau bani se bazează pe acest lucru. Ghicitoarele nu sunt persoane proaste. Se uită la om și își dau seama că acea persoană este slabă", a mai zis specialistul.

Copilul de 11 ani din Naipu, Giurgiu, despre care familia credea că este posedat de un spirit malefic, a fost din nou internat la spitalul de psihiatrie Obregia de unde fusese externat de părinţi pe semnătură. Familia a crezut inițial că salvarea lui este la biserică şi l-a dus la mai multe mănăstiri.

Citiți și Din cer cad pietre din senin, iar în casa unei familii, lucrurile au început să se miște singure (FOTO)

×
Subiecte în articol: Giurgiu Monica Pop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close