Antena 3 CNN Actualitate Social Eleva din Bacău a primit într-o zi un mesaj ciudat pe o rețea de socializare. A decis să răspundă. A fost momentul când pentru ea avea să înceapă coșmarul

Eleva din Bacău a primit într-o zi un mesaj ciudat pe o rețea de socializare. A decis să răspundă. A fost momentul când pentru ea avea să înceapă coșmarul

Eleva din Bacău a primit într-o zi un mesaj ciudat pe o rețea de socializare. A decis să răspundă. A fost momentul când pentru ea avea să înceapă coșmarul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2019   •   00:06

Eleva din Bacău a primit într-o zi un mesaj ciudat pe o rețea de socializare. A decis să răspundă, fără să bănuiască nimic. A fost momentul când pentru ea avea să înceapă coșmarul.

Totul a început pe 14 ianuarie. Fata a primit pe Instagram un mesaj cu textul:  „Bună prinţeso, pentru mai multe detalii te aştept să accepţi cererea de pe Facebook şi să vedem cum discutăm şi să nu ne facem de râs, părerea mea”.

Mesajul era însoţit de o fotografie în care adolescenta apărea în bustul gol, fotografie făcută când avea vârsta de 10 ani. Eleva susține că a trimis acea poză doar unei prietene. 

După ce a primit acest mesaj, fata a răspuns utilizatorului, un adolescent din clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Dărmăneşti,: „bună, nu ştiu cine eşti sau ce vrei de la mine, dar te-aş ruga să nu faci nimic cu poza aceasta. Putem discuta şi aici să vorbim” şi nu a accesat aplicaţia Facebook, aşa cum i-a indicat interlocutorul. Răspunsul dat de acesta a fost „eu nu vreau să mă răzbun, spune-mi o postez pe Facebook sau ne punem de acord”. 

De aici a început șantajul și coșmarul fetei. Acum adolescentul a fost condamnat la un an și 10 luni de închisoare cu suspendare şi obligat să achite daune morale fetei, scrie Adevarul.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close