Antena 3 CNN Actualitate Social Înalt oficial al Poliției Române într-o uniformă ciudată. Europol: "A fost comandată special, ca să se diferențieze de muritorii de rând"

Înalt oficial al Poliției Române într-o uniformă ciudată. Europol: "A fost comandată special, ca să se diferențieze de muritorii de rând"

Sindicatul Europol a făcut publică o fotografie cu secretarul de stat Bogdan Despescu, numărul 2 în ierarhia Ministerului de Interne, care a apărut în public într-o uniformă "model NATO" pe care și-ar fi comandat-o special.

Înalt oficial al Poliției Române într-o uniformă ciudată. Europol: "A fost comandată special, ca să se diferențieze de muritorii de rând"
Sursa foto: Facebook Europol
de Claudia Popovici    |    16 Feb 2022   •   21:27

Europol spune că a decis să facă publică imaginea fiindcă mulți polițiști se arată nemulțumiți de faptul că ar fi hăituiți de superiori atunci când greșesc un singur element vestimentar.

"Pentru toți polițiștii hăituiți de șefi pentru că se preocupă să poarte elemente de uniformă de calitate pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu în condiții optime, vă punem la dispoziție poza alăturată pe care să le-o arătați ori de câte ori veți mai fi hărțuiți.

În stânga este șeful Poliției Capitalei la conferința de presă în care a comunicat nimic despre tragicul accident de pe bld. Jiului și care nu poartă cascheta deși se află în afara sediului.

În dreapta îl avem pe chestorul cu 4 stele (mai multe nu se poate) Despescu care poartă o uniformă care NU există.

Pe surse înțelegem că această uniformă a fost comandată special, personalizată și este „unicat”, pentru ca secretarul de stat Despescu să se diferențieze de muritorii de rând.

Așa că dragi colegi, când mai apare unul care se poate remarca doar prin căprării de genul „unde ți-e cascheta” sau „de ce nu ai pantaloni la dungă”, vă rugăm să le spuneți că v-au inspirat doi chestori, șeful DGPMB Bogdan Berechet și secretarul de stat Bogdan Despescu", spune Europol pe pagina sa de socializare. 

×
Subiecte în articol: Europol MAI
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close