Antena 3 CNN Actualitate Social O fată de 17 ani, care dormea în pat cu sora ei, s-a trezit în toiul nopţii şi s-a aruncat de la etaj, în Bucureşti. Părinţii erau în casă

O fată de 17 ani, care dormea în pat cu sora ei, s-a trezit în toiul nopţii şi s-a aruncat de la etaj, în Bucureşti. Părinţii erau în casă

O adolescentă de 17 ani din Bucureşti este în comă după ce s-ar fi aruncat, joi noapte, de la etajul patru al blocului în care locuia. 

O fată de 17 ani, care dormea în pat cu sora ei, s-a trezit în toiul nopţii şi s-a aruncat de la etaj, în Bucureşti. Părinţii erau în casă
de Denisa Dicu    |    05 Aug 2022   •   13:03

Fata era în casă cu sora ei şi cu o prietenă în momentul în care a hotărât să-şi pună capăt zilelor. 

Era noapte, cele trei stăteau în acelaşi pat când, la un moment dat, tânăra de 17 ani s-a ridicat din pat şi s-a dus la geam. 

Evenimentul tragic a avut loc într-un bloc din sectorul 1 al Capitalei, unde fata s-a aruncat în gol de la etajul patru.

Adolescenta este în starea gravă şi va fi transferată la Spitalul "Grigore Alexandrescu"

Sora tinerei s-a trezit la un moment dat, şi-a dat seama de ce s-a întâmplat şi i-a alarmat pe părinţii care se aflau în camera cealaltă.

Au coborât toţi după ea şi au chemat Ambulanţa. În jurul orei 23:30, medicii i-au acordat primul ajutor.

Tânara se află acum în comă şi este internată la Spitalul de Urgenţă Elias din Capitală.

Potrivit ultimelor informaţii, ea este în stare gravă şi va fi transferată la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Surse apropiate anchetei au precizat că, în trecut, adolescenta a mai internată şi, mai mult de atât, era depresivă.

Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală

"La data de 5 august 2022, în jurul orei 00:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă, din Sectorul 1, se află o persoană care prezintă mai multe leziuni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că o tânără, în vârstă de 16 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 4 al unui imobil.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la o unitate spitalicească.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul Poliţiei remis presei.

×
Subiecte în articol: aruncată etaj coma
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close