Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie a fost împușcată de soțul său multimilionar, într-o vacanță în Africa | Bărbatul a fost găsit vinovat de crimă după șase ani

O femeie a fost împușcată de soțul său multimilionar, într-o vacanță în Africa | Bărbatul a fost găsit vinovat de crimă după șase ani

Un stomatolog din America și-a ucis soția în timp ce erau împreună într-o călătorie de vânătoare în Africa. Multimilionarul a fost găsit vinovat după șase ani de la crimă, chiar dacă a negat totul.

O femeie a fost împușcată de soțul său multimilionar, într-o vacanță în Africa | Bărbatul a fost găsit vinovat de crimă după șase ani
Sursa foto: Neighborhood Crime Watch
de Ioana Mircea    |    04 Aug 2022   •   13:17

Stomatologul Lawrence Rudolph din America, în vârstă de 67 de ani, şi-a ucis soţia, Bianca Rudolph, cu o puşcă, în anul 2016.

Pe lângă crima comisă, procurorii l-au acuzat și de fraudă pentru că încasat ilegal cele peste 4,8 milioane de dolari provenite din asigurările de viaţă ale soţiei.

În urmă cu o săptămână, Rudolph a susținut în faţa judecătorilor că este nevinovat. "Nu mi-am putut ucide soţia. Nu mi-aş ucide soţia", a mărturisit acesta.

Cei doi erau pasionați de vânătoare şi au hotărât să plece în călătorie în Zambia pentru un trofeu pe care ea l-ar fi dorit. La ei aveau două arme pentru vânătoare respectiv, o puşcă Remington.375 şi un Browning de calibrul 12.

Bărbatul susține că femeia s-a împuşcat din greşeală cu arma Browning, în timp ce îşi împacheta lucrările pentru a se întoarce acasă. Bărbatul ar fi a auzit împuşcătura dimineața, în timp ce se afla în baie şi a crezut că puşca s-a descărcat accidental în timp ce ea o punea în cutie, potrivit mărturiei sale.

Cu toate acestea, în urma unei expertize medico-legale, rănile femeii ar fi fost cauzate de o împuşcătură trasă de la cel puţin doi metri distanţă. 

Rudolph a fost găsit vinovat în urma unui proces care a durat trei săptămâni la Denver, de către un juriu alcătuit din şase bărbaţi şi şase femei.

În același timp, aceștia au găsit-o vinovată şi pe iubita bărbatului, Lori Milliron, de complicitate la crimă, obstrucţionarea justiţiei şi mărturie mincinoasă, conform Departamentului de Justiţie.

Se pare că Rudolf era căsătorit cu soția sa de 34 de ani, însă din 2000 au convenit ca fiecare să îşi vadă de viaţa lui, dar să nu divorţeze.

Anchetatorii au afirmat că Rudolph a trezit suspiciuni atunci când a încercat să incinereze cadavrul soţiei sale, în Zambia, doar la trei zile după moartea ei, potrivit documentelor instanţei.

Un oficial al ambasadei SUA a considerat că bărbatul îşi doreşte prea repede să facă demersurile de incinerare.

Astfel a decis să meargă împreună cu alţi doi oficiali pentru a face fotografii cadavrului și a păstra dovezi.

Procurorul care s-a ocupat de acest caz, Cole Finegan a salutat decizia juriului. "Bianca Rudolph a meritat dreptatea", a declarat Finegan într-un comunicat. "Putem doar să sperăm că acest verdict va aduce familiei Biancai o oarecare linişte", a declarat acesta, potrivit CNN.

×
Subiecte în articol: America africa crimă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close