Antena 3 CNN Actualitate Social Ce a găsit o femeie într-un plic de cacao. Momentul a ajuns viral pe TikTok: "Nimic nu le scapă!"

Ce a găsit o femeie într-un plic de cacao. Momentul a ajuns viral pe TikTok: "Nimic nu le scapă!"

O femeie a avut parte de o surpriză complet neașteptată și, în același timp, îngrozitoare, în momentul în care a presărat cacao peste desertul fiicei sale.

Ce a găsit o femeie într-un plic de cacao. Momentul a ajuns viral pe TikTok: "Nimic nu le scapă!"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Feb 2023   •   23:38

Femeia a descoperit surpriza care se ascundea în plicul de cacao în timp ce îi prepara fiicei sale o porție de griș cu lapte.

Chiar înainte de a-i servi micuței grișul cu lapte, tânăra a decis să-l decoreze  cu un strat subțire de cacao, însă, după ce a adăugat ingredientul final, a constatat că desertul era plin de viermi.

Deși era îngrozită de ceea ce se ascundea în plicul de cacao, în final, femeia s-a amuzat și a decis să posteze imaginile pe TikTok.

Cu toate acestea, internauții nu s-au grăbit să condamne firma producătoare, ci au fost convinși că plicul nu a fost depozitat corespunzător.

Citește și: Ciorbă cu "apă din hazna" și parizer în loc de mușchi de vită: Meniul care a trimis în spital câțiva elevi din București aflați în tabără la Poiana Brașov

@cristelarisa1 Nesquik cu viermi… nu era expirat !! A mai patit cineva ?? #viral #nesquik ♬ sunet original - Criste Larisa

"Din păcate aveți undeva în bucătărie fluturi de făină. Interveniți de urgență. Peste tot vor intra. Orez, paste, condimente, nimic nu le scapă!”, a scris cineva.

"Probabil ai lăsat deschis ambalajul ....am pațit la un mix de semințe.”, a comentat altcineva.

Ulterior, femeia a precizat că plicul nu a fost deschis până în momentul în care a decis să-l folosească pentru rețeta de griș cu lapte, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: TikTok cacao viermi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close