Antena 3 CNN Actualitate Social Apelul disperat al unui fermier din Satu Mare rămas fără subvenţii: "Nu mai pot trăi în stresul asta. Prefer să mor"

Apelul disperat al unui fermier din Satu Mare rămas fără subvenţii: "Nu mai pot trăi în stresul asta. Prefer să mor"

Un fermier din Satu Mare face un apel disperat către autorităţile care i-au tăiat subvenția pentru ferma sa. Aflat la capătul puterilor, omul spune că nu mai poate trăi în acest fel preferând să moară decât să se uite la copii şi la familie cărora nu le mai poate asigura traiul.

Apelul disperat al unui fermier din Satu Mare rămas fără subvenţii: "Nu mai pot trăi în stresul asta. Prefer să mor"
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2021   •   20:22

„Îmi pare rău că am muncit, îmi pare rău că sunt curat şi minţit în faţă", spune revoltat fermierul lăsat fără subvenția pentru cele 200 de oi pe care le are.

Revoltat de autorităţile care, spune fermierul, luptă mai mult pentru a-şi proteja fotoliile, bărbatul avertizează că situaţia l-ar putea conduce spre un gest necugetat pentru că nu mai poate trăi cu acest stres.

În ţara asta trebuie un Putin, un Hitler şi un Stalin, nu sunt rasist, dar nu se mai poate

“Prefer să fiu împușcat, dar să nu mai trăiesc cu stresul ăsta. Mă adresez foarte serios la domnul comandant, cu toţi plutonierii lui care-s puși tot pe linie politică, dacă nu face ordine pe comuna Socond, Bucureștiul iese afară.

Aici în ţara noastră trebuie un Putin, un Hitler şi un Stalin, nu sunt rasist, dar nu se mai poate. Pe proprietatea moștenită, cumpărată, transpirată, nu furată, să nu poţi trăi. Ruşine românilor, neam de hoți şi trădători”, spune revoltat fermierul într-un video postat pe reţelele sociale, citat de presa locală.

 „Duc copiii la prefect. Prefer să mor. Neam de hoţi”

Fermierul cere autorităţilor să i se facă dreptate pentru că situaţia îl determină să facă gesturi necugetate.

“O să duc copiii la prefect să îi crească, că eu vreau să fiu închis în ziua de azi. Încarc TIR-ul, le dau banii, nu îmi trebuie un leu, şi vreau să fiu închis de pe acum până nu săvârșesc faptele spuse. Mă ţin de cuvânt. Prefer să mor. Neam de hoți”, a mai spus supărat fermierul.

×
Subiecte în articol: fermier Satu Mare oi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close