Antena 3 CNN Actualitate Social Fetiţă de 7 ani din Teleorman în pericol, după ce s-a strâns de gât cu un colier de plastic. Un pompier a salvat-o în ultima clipă

Fetiţă de 7 ani din Teleorman în pericol, după ce s-a strâns de gât cu un colier de plastic. Un pompier a salvat-o în ultima clipă

Clipe de groază pentru o familie din Teleorman. O fetiţă în vârstă de 7 ani a fost la un pas de moarte, după ce s-a strâns de gât cu un colier de plastic. Un pompier a intervenit rapid şi a salvat-o pe copilă în ultima clipă.

Fetiţă de 7 ani din Teleorman în pericol, după ce s-a strâns de gât cu un colier de plastic. Un pompier a salvat-o în ultima clipă
Sursa foto: Observator.ro
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2021   •   22:54

Incidentul a avut loc în localitatea Poroschia, județul Teleorman. Alarma a fost dată de bunica fetiţei care văzând că cea mică rămâne fără aer, după ce şi-a prins de gât un colier de plastic, a sunat imediat la 112. 

La faţa locului a ajuns un echipaj al pompierilor din Alexandria care au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Intervenţia s-a efectuat contracronometru, iar soluția salvatoare găsită de unul din pompieri a fost un instrument pentru unghii. După ce a analizat situaţia extrem de delicată, plt. adj. Fudulu Sorin a folosit o unghieră pe care pe care o poartă mereu asupra sa tocmai pentru astfel de evenimente.

Aceasta a fost singura soluţie, mai ales că brida era foarte strânsă și nu putea fi dată jos cu niciun alt instrument fără ca fetița să fie rănită, poate chiar grav.

După intervenţia salvatoare, copila și-a recăpătat suflul și acum se află în afara oricărui pericol, spun medicii care speră ca pe viitor fetița şi părinţii vor fi mai prudenți.

×
Subiecte în articol: Teleorman colier plastic
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close