Antena 3 CNN Actualitate Social Fiica lui Bercea: Familia mea are 30 de ani de pușcărie în total. Noi suntem și cu banii luați, și toți la pușcărie

Fiica lui Bercea: Familia mea are 30 de ani de pușcărie în total. Noi suntem și cu banii luați, și toți la pușcărie

Fiica lui Bercea: Familia mea are 30 de ani de pușcărie în total. Noi suntem și cu banii luați, și toți la pușcărie
de M.Z.    |    16 Iun 2016   •   17:28

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, s-a arătat total nemulțumită de pedeapsa de patru ani de închisoare primită de Mircea Băsescu, în condițiile în care, spune ea, toată familia ei are în total 30 de ani de pușcărie și au rămas și fără bani.

”Noi suntem și cu banii luați, și cu toată familia la pușcărie. 30 de ani de pușcărie avem în total, toată familia, pentru că ne-am dus să ne cerem banii”, a spus Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial (Sandu Anghel), joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Toată familia lui Bercea Mondial s-a ales cu condamnări - este vorba despre fiica lui Bercea, Izaura Anghel, soțul ei, fratele ei, mama ei și tatăl.

”Suntem într-o stare pe care o comandă Băsescu și la ora actuală”, a acuzat Izaura Anghel, referindu-se la fostul președinte.

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

Dosarul lui Mircea Băsescu

Scandalul a pornit din  2014, după ce Antena 3 a prezentat în premieră o serie de înregistrări audio-video din care rezulta că Mircea Băsescu ar fi primit 250.000 de euro, pentru a interveni ca Bercea Mondial să scape de închisoare.  

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Mircea Băsescu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă. Fratele fostului preşedinte a fost acuzat că a primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care acesta era judecat pentru tentativă de omor.

Pe 20 iunie 2015, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie 2015, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cum să previi insolația și alte urgențe medicale cauzate de căldură
x close