Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, anunț despre situația din București: ”În perioada următoare, urgența va fi să deszăpezii și străzile secundare”

Gabriela Firea, anunț despre situația din București: ”În perioada următoare, urgența va fi să deszăpezii și străzile secundare”

Gabriela Firea, anunț despre situația din București: ”În perioada următoare, urgența va fi să deszăpezii și străzile secundare”
23 Mar 2018   •   11:26

Gabriela Firea a făcut declarații de la Comandamentul de Iarnă, cu privire la situația din Capitală.

”Am analizat tot ceea ce s-a întâmplat azi-noapte când și Bucureștiul, ca alte zone din țară s-a aflat sub avertizare de cod portocaliu de viscol. Vârful a fost între patru dimineața și ora zece. Suntem abia ieșiți din vârf. Codul portocaliu va continua până la ora 15:00. S-a intervenit toata noaptea, echipele noastre s-au aflat în cele toate șase sectoare. Ceea ce se degaja la un anumit moment se redepozita și trebuia o altă intervenție.

Azi dimineață s-a putut constata că s-a circulat în București, chiar dacă mai dificil și în condiții de iarnă. În perioada următoare, urgența va fi să deszăpezii și străzile secundare. RATB a funcționat la parametri normali în condiții de iarnă. În ceea ce privește închiderea școlilor și faptul că părinții nu au cu cine să îi lase, la call-center-ul Primăriei Captialei nu a fost nicio solicitare.”, a declarat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: vreme situatie anunt
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close