Antena 3 CNN Actualitate Social Gest șocant în județul Prahova. Un bărbat s-a sinucis la mormântul soacrei sale

Gest șocant în județul Prahova. Un bărbat s-a sinucis la mormântul soacrei sale

Gest șocant în județul Prahova. Un bărbat s-a sinucis la mormântul soacrei sale
Sursa foto: Foto. Pixabay.com
14 Ian 2018   •   14:30

Un bărbat din Prahova a făcut un gest care i-a șocat în egală pe măsură pe membrii familiei sale, dar și pe sătenii din localitatea Filipești. 

Omul și-a pus capăt zilelor, iar locul în care a ales să facă acest gest a fost mormântul soacrei sale, din cimitirul baptist din comună. 

Prahoveanul în vârstă de 60 de ani era cunoscut în localitatea Filipești drept unul dintre bețivii satului. În ultima vreme nu se mai înțelegea deloc cu nevasta și nu de puține ori o anunțase pe aceasta că vrea să încheie socotelile cu viața. Femeia a considerat, de fiecare dată, că bărbatul ei o amenință și nu știe ce zice din cauza aburilor alcoolului.

Așa se face că mare a fost șocul femeii când a aflat că bărbatul ei s-a omorât, tăindu-și gâtul cu un cuțit pe care l-a luat din casă. Și mai șocant este faptul că omul ales să facă acest gest la mormântul soacrei sale din cimitirul baptist din localitate, informează libertatea.ro. 

Un sătean care a trecut prin cimitir l-a găsit fără suflare, vineri și a anunțat autoritățile. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, iar cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

×
Subiecte în articol: soacra prahova barbat mormant sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close