Antena 3 CNN Actualitate Social IGSU, despre accidentul din zona Baicului din Capitală: Intervenţia a fost întârziată din cauza unor erori de comunicare

IGSU, despre accidentul din zona Baicului din Capitală: Intervenţia a fost întârziată din cauza unor erori de comunicare

IGSU, despre accidentul din zona Baicului din Capitală: Intervenţia a fost întârziată din cauza unor erori de comunicare
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Noi 2017   •   19:11

Intervenţia la accidentul rutier din zona Baicului din Capitală a fost întârziată din cauza unei erori de comunicare între dispecer şi echipajele operative, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit IGSU, în seara în care a avut loc accidentul, au fost înregistrate 74 de apeluri la 112, care anunţau două victime şi un incendiu violent.

Pentru incendiul din zona Baicului au fost alertate două echipaje de stingere de la subunitatea din Pache Protopopescu şi o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Morarilor. Echipajele de stingere au ajuns la locul incendiului după aproximativ 10 minute, iar echipajele de prim ajutor şi descarcerare după aproximativ 15 minute, potrivit news.ro.

IGSU precizează că o cauză a întârzierii o reprezintă informaţiile primite de la apelanţi referitoare la locul accidentului, aceştia oferind adrese diferite.

Accidentul rutier a avut loc în 7 noiembrie, pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei, unde două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului au luat foc, incendiul extinzându-se şi la alte autovehicule parcate, şase maşini fiind avariate, patru dintre ele de incendiu. O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close