Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în București. O persoană a murit, alte două au fost rănite - Imagini cu impact emoțional

Accident grav în București. O persoană a murit, alte două au fost rănite - Imagini cu impact emoțional

Accident grav în București. O persoană a murit, alte două au fost rănite - Imagini cu impact emoțional
07 Noi 2017   •   22:52

Şase autoturisme au fost avariate, marţi seara, într-un accident iar patru au fost cuprinse de incendiu, pe str. Baicului din Capitală şi o persoană a decedat, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipajele de intervenţie au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au stins incendiul în care au fost implicate autoturismele, potrivit Agerpres.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, femeia decedată avea 35 de ani.

O altă victimă, de 18 ani, prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii şi este intubată. Ea are arsuri în procent ridicat şi pe suprafaţa corporală şi a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului, mai spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au rămas un echipaj pentru cercetarea cauzelor incendiului, o autospecială de stingere şi una pentru descarcerare.

 

O persoană a murit, alte două au fost grav rănite. Șoferul care a provocat accidentul este căutat de autorități.

”Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Au rezultat trei victime” au precizat polițiștii care au deschis o anchetă.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close