Antena 3 CNN Actualitate Social Miliardarul Ioan Neculaie, cercetat pentru o nouă infracţiune

Miliardarul Ioan Neculaie, cercetat pentru o nouă infracţiune

Miliardarul Ioan Neculaie, cercetat pentru o nouă infracţiune
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Ian 2017   •   17:57

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost propus pentru arestare preventivă, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru o nouă faptă de spălare de bani, însă judecătorii au respins propunerea, patronul FC Braşov urmând să fie cercetat sub control judiciar pe cauţiune.

Procurorii au sesizat, joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Braşov cu privire la înlocuirea măsurii controlului judiciar pe cauţiune dar şi confiscarea cauţiunii în cuantum de 22.300.000 lei (echivalent a 5.000.000 euro), iar vineri, judecătorii au respins propunerea procurorilor. De asemenea, tot în şedinţa de vineri, Neculaie a cerut să fie cercetat în libertate, cerere care i-a fost respinsă.

Neculaie a fost arestat preventiv pe 8 februarie 2016 pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani într-un dosar privind o evaziune fiscală de aproape 8 milioane de lei în urma unei presupuse investiţii privind o bază sportivă din Braşov. Ulterior, pe 18 martie a fost eliberat din închisoare pe o cauţiune de 5 milioane de euro.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ioan Neculaie spalare de bani cautiune
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close