Antena 3 CNN Actualitate Social Ion Cristoiu: ''Vom avea îmbogăţiţii de coronavirus. Pariez dacă vreţi!''

Ion Cristoiu: ''Vom avea îmbogăţiţii de coronavirus. Pariez dacă vreţi!''

Ion Cristoiu a intervenit în direct la Antena 3, unde a vorbit despre decretul privind starea de urgenţă. Jurnalistul consideră că de abia acum există o bază legală în acest sens şi tot ceea ce s-a decis până acum a fost ilegal. De asemenea, Ion Cristoiu este convins că ''vom avea îmbogăţiţii de coronavirus''.

Ion Cristoiu: ''Vom avea îmbogăţiţii de coronavirus. Pariez dacă vreţi!''
Sursa foto: Ion Cristoiu/Facebook
de Iulia Orgo    |    16 Mar 2020   •   19:11

''Este prima stare de urgenţă decretată pe teritoriul României postdecembrist. În 1999 nu a fost decretată stare de urgenţă, ci s-a instituit o lege. Este foarte important. Avem pentru prima dată în postdecembrist, în democraţie, experienţa acestei stări de urgenţă. Trebuie să fim cu ochii cât farurile la ce se întâmplă (...) Decretul de stare de urgenţă se dă peste tot în lume petru a avea temei legal, de limitare a drepturilor omului.

Din acest punct de vedere, tot ce s-a decis până astăzi este ilegal. Inclusiv limitarea adunărilor publice. De abia acum avem voie, atfel, se pregătesc deja avocaţi să le atace (...) Interesant este că nu se regăseşte în textul decretului şi al anexelor prevederile care aduc la limitarea vieţii individuale. E prima dată în postdecembrism, când cu politrucii români, când cu funcţionarii români, când cu şefii români, se aplică starea de urgenţă .

E posibil oricând: mari aranjamente, mari, vă spun. S-au numit pe vremuri, îmbogăţiţii de război. Vom avea îmbogăţiţii de coronavirus! Pariez dacă vreţi'', a spus jurnalistul Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: ''Vom avea îmbogăţiţii de coronavirus. Pariez dacă vreţi!''

×
Subiecte în articol: imbogatiti coronavirus Ion Cristoiu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close