Antena 3 CNN Actualitate Social ÎPS Teodosie, după incidentul cu enoriașa la slujbă: Femeie tulbure la minte. Mi-a fost tare milă de ea

ÎPS Teodosie, după incidentul cu enoriașa la slujbă: Femeie tulbure la minte. Mi-a fost tare milă de ea

ÎPS Teodosie a avut o primă reacție în cauzl incidentului cu enoriașa care s-a învârtit la slujba de vineri dimineața. Prelatul a mărturisit că femeia nu era conștientă de ceea ce face. De asemenea, Teodosie susține că i-a fost foarte mila de ea.

ÎPS Teodosie, după incidentul cu enoriașa la slujbă: Femeie tulbure la minte. Mi-a fost tare milă de ea
Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului
15 Mai 2020   •   13:32

”Săraca de ea, ce să simt. Femeie tulbure la minte. Nu avea ea nicio vină. Am văzut-o dinainte că se învârtește. Ea nu era conștientă ce face. Mi-a fost tare milă de ea. S-a dus în treaba ei. ”, a spus Înaltul prelat.

Nu e singurul incident de acest gen. Femeie cu șobolanii în biserică, vorbea singură

”Am mai avut parte de astfel de incidente, fiecare cu talentul lui. Au mai fost oameni bolnavi, care s-au manifestat. Era o femeie juristă, care umbla ca șobolanii prin biserică, vorbea singură. Era bolnavă din 1988. A venit în 2002, i-am făcut rugăciuni, s-a vindecat.

Am avut 150-200 de credincioși. Abia așteptau să vină. Au plâns, s-au emoționat, ne-am bucurat împreună.”, a declarat ÎPS Teodosie, pentru stiripesurse.ro.

Un incident neobișnuit a avut loc vineri dimineață la Constanța. Părinte Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba Sfintei Liturghii în fața Catedralei “ Sfinții Ap. Petru și Pavel”, de la ora 8:30, când o femeie a început să se învârtă, necontrolat, la propriu, în jurul prelatului, în timpul slujbei. 

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close