Antena 3 CNN Actualitate Social Își parcase mașina pe Faleza Nord din Constanța și și-a văzut de treburi. Când s-a întors, a încremenit. „E ireal să fugi” (FOTO)

Își parcase mașina pe Faleza Nord din Constanța și și-a văzut de treburi. Când s-a întors, a încremenit. „E ireal să fugi” (FOTO)

Își parcase mașina pe Faleza Nord din Constanța și și-a văzut de treburi. Când s-a întors, a încremenit. „E ireal să fugi” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
25 Iul 2019   •   17:07

Își parcase mașina pe Faleza Nord din Constanța și și-a văzut de treburi. Când s-a întors, a încremenit. 

Bara din față a mașinii era smulsă cu totul, în urma unui accident. Persoana care a provocat accidentul petrecut în seara de miercuri a fugit de la locul accidentului. 

„Faleza Nord acum!! Dacă există cineva care a văzut o mașină albă/gri care a lovit aceasta mașină cu nr de Ialomița, vă rog sa sunați la 0725.241.219. E ireal să fugi de la locul unui astfel de accident”, a postat o femeie pe grupul de Facebook ”Parchez ca un bou”.

În cele din urmă, aceasta a menționat că a dat de urma celui vinovat (se pare că ar fi o femeie), dar nu dorește să colaboreze, în sensul că amână rezolvarea cauzei pe cale amiabilă. Astfel, persoana vătămată a fost sfătuită să meargă cât mai repede la Poliția Rutieră, scrie replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: accident parcare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close