Antena 3 CNN Actualitate Social Un jandarm din Năvodari este propus de MAI pentru medalia de onoare, după ce a returnat unei femei o sumă impresionantă de bani

Un jandarm din Năvodari este propus de MAI pentru medalia de onoare, după ce a returnat unei femei o sumă impresionantă de bani

Daniel Târsână, un jandarm din Năvodari este propus pentru medalia de onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce a returnat unei femei o agendă în care se aflau 1.500 de euro.

Un jandarm din Năvodari este propus de MAI pentru medalia de onoare, după ce a returnat unei femei o sumă impresionantă de bani
Sursa foto: CT100.ro
de Claudia Popovici    |    12 Iul 2021   •   21:03

Totul s-a întâmplat pe 6 iulie, când jandarmul aflat în drum spre casă a găsit o agendă în interiorul căreia erau 1.500 de euro.

Imediat a început să întrebe trecătorii de pe stradă dacă au văzut sau auzit pe cineva care ar fi pierdut vreo agendă. Deşi răspunsurile au fost negative, jandarmul a rămas în zonă câteva zeci de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma.

Nu a venit nimeni şi a decis să plece acasă pentru a se pregăti de serviciu, cu intenția de a reveni a doua zi după ce îşi lasă copilul la grădiniță. Numai că, uitându-se mai atent în agendă a observat într-un colț un număr de telefon.

A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă. Ulterior, jandarmul s-a deplasat la domiciliul femeii şi după ce i-a adresat câteva întrebări de verificare i-a înmânat suma de bani.

Cu lacrimi în ochi, femeia i-a mulțumit jandarmului spunând că nu mai credea că o să mai recupereze banii pe care i-a strâns pentru a-şi renova casa. Pentru gestul său, jandarmul este acum propus pentru emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

×
Subiecte în articol: jandarm Navodari bani femeie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close