Antena 3 CNN Actualitate Social Licitație de tablouri în scop caritabil

Licitație de tablouri în scop caritabil

Licitație de tablouri în scop caritabil
28 Sep 2018   •   11:00

Zeci de tablouri semnate de pictori români consacraţi vor fi scoase la licitaţie, în cadrul unui eveniment dedicat Centenarului Marii Unirii. O parte din încasările obţinute vor merge către o asociaţie pentru copiii cu autism şi pentru a sprijini un mic muzician genial, ce provine dintr-o familie nevoiaşă, să-şi urmeze pasiunea. Proiectul a fost demarat de Galeria Elite Prof Art în parteneriat cu Antena 3 şi Crowne Plaza. 

Peste de 70 de lucrări semnate de pictori români celebri, precum Iosif Iser, Constantin Piluţă sau Dimitrie Silaghi, vor fi expuse la licitaţia ce avea loc luni la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, de la 18:30. 

Banii strânşi din vânzarea tablourilor vor fi folosiţi pentru a-i ajuta pe copiii cu autism să beneficieze de un învăţământ la standarde ridicate.

O altă parte din fonduri va fi folosită pentru a-l ajuta pe Alexandru Mihai, considerat copilul minune al saxofonului. Băiatul de 12 ani provine dintr-o familie cu multe lipsuri şi are nevoie de ajutor pentru a-şi continua studiile muzicale.

Licitaţia va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, în foaierul sălii Magnolia. 

Evenimentul a fost organizat de Galeria de Artă Elite Prof Art în parteneriat cu Antena 3 şi cu Crowne Plaza. 

×
Subiecte în articol: tablouri licitatie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close