Antena 3 CNN Actualitate Social Ludovic Orban, despre rectificarea bugetară la Sănătate: „Nu sunt bani pentru a încheia anul. Nici pentru salarii”

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetară la Sănătate: „Nu sunt bani pentru a încheia anul. Nici pentru salarii”

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetară la Sănătate: „Nu sunt bani pentru a încheia anul. Nici pentru salarii”
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
07 Noi 2019   •   09:06

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de către Victor Costache a mandatului de ministru al Sănătății, că nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pentru salarii, nici pentru programele de sănătate. 

„Ministerul Sănătății trebuie să își refacă capacitatea administrativă, să fluidizeze toate procedurile. Să înceteze să mai fie o frână prin tot felul de avize blocate cu anii. Rezultatul la rectificarea bugetară va fi o evaluare a necesităților care vor fi identificare. Cert e ca nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul. Nici pe programe de sănătate, nici în ceea ce privește bugetul casei. Nu sunt bani de salarii, nu sunt”, a declarat noul premierul Ludovic Orban, la sediul ministerului Sănătății.

Citește Și Ministrul Sănătății îi cere bani lui Ludovic Orban: „Știu că nu o să-i placă domnului premier”. Reacția liderului PNL

Citește Și Guvernul anunță o gaură uriașă la Sănătate: „Deficitul este de trei miliarde de lei. Un context financiar extrem de dificil”

×
Subiecte în articol: PNL Ludovic Orban
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close