Antena 3 CNN Actualitate Social Mama care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat la gunoi, reținută. Ce mesaj a postat femeia pe Facebook

Mama care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat la gunoi, reținută. Ce mesaj a postat femeia pe Facebook

Mama care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat la gunoi, reținută. Ce mesaj a postat femeia pe Facebook
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    30 Noi 2016   •   13:49

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bârlad au descoperit-o și reținut-o, marți noapte, pe femeia care şi-a ucis bebeluşul şi apoi l-a aruncat la ghena de gunoi. Cristina Petriman are 34 de ani şi lucra ca dispecer la o firmă de taxi din Bârlad, potrivit Adevărul.ro.

Femeia de 34 de ani a părăsit municipiul Bârlad după ce şi-a omorât bebeluşul născut la jumătatea lunii octombrie, fiind identificată de poliţişti la fratele său, în Bucureşti. 

Mama criminală, Cristina Petriman, a fost dată de gol de un bon fiscal pe care poliţiştii l-au descoperit în punga în care a fost aruncat cadavrul copilului. În baza bonului, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. 

Pe contul de Facebook, unde chiar cu o zi înainte de a fi prinsă de poliţişti, femeia a postat un mesaj: ”Puneţi o dorinţă şi distribuie, Maica Domnului te va ajuta”.

În dimineaţa de 26 noiembrie, femeia a aruncat corpul copilului într-un container de gunoi, din apropierea blocului unde locuia, fiind găsit de un bărbat care a sesizat Poliția.

×
Subiecte în articol: gunoi copil Barlad
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close