Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în Bârlad. Ce au găsit polițiștii

Descoperire macabră în Bârlad. Ce au găsit polițiștii

Descoperire macabră în Bârlad. Ce au găsit polițiștii
26 Noi 2016   •   10:33

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui efectuează cercetări, după ce cadavrul unui nou-născut a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, aruncat într-un container de gunoi din municipiul Bârlad. 

"Sesizarea la numărul de urgenţă 112 a fost făcută, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.30, de un bărbat care, cel mai probabil căuta prin gunoaie şi care a anunţat faptul că a găsit într-un sac menajer cadavrul unui nou-născut, care era învelit într-o păturică. Poliţiştii criminalişti efectuează cercetări pentru identificarea femeii care a născut bebeluşul, urmând să se stabilească în ce împrejurări a ajuns la container cadavrul nou-născutului", a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David. 

Trupul bebeluşului a fost transportat la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad în vederea efectuării necropsiei, care va stabili dacă acesta a fost născut decedat. În funcţie de concluziile medico-legale, urmează să fie făcută încadrarea juridică a faptei. 

×
Subiecte în articol: Barlad bebelus mort
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close