Antena 3 CNN Actualitate Social Mama copilului terorizat de „Moș Nicolae” face primele declarații. „Poate am exagerat puțin”

Mama copilului terorizat de „Moș Nicolae” face primele declarații. „Poate am exagerat puțin”

Mama copilului terorizat de „Moș Nicolae” face primele declarații. „Poate am exagerat puțin”
Sursa foto: Foto: Captură video
08 Dec 2017   •   18:51

Un filmuleț în care un copil este terorizat de un bărbat deghizat în Moş Nicolae a ajuns viral pe internet și îngrijorează opinia publică.

Bărbatul costumat şi înarmat cu o bâtă îl umileşte pe copil. Flutură bâta de mai multe ori şi chiar îl loveşte şi îl împunge pe copil, iar adulţii din încăpere, printre care și mama copilului, par amuzaţi de reacţia celui mic care era de-a dreptul îngrozit. În tot acest timp, copilul este foarte speriat, plânge şi cere să fie iertat.

„Am vrut să îl speri puțin de Moș. A primit și cadouri, dar asta nu s-a văzut in filmare. Nici că Moșul l-a snopit în bătaie nu s-a văzut. Poate am exagerat puțin, dar să știți că nu l-am bătut niciodata”, a povestit mama copilului, potrivit stirilekanald.ro.

În schimb, bunica băiețelului spune că „L-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil. Nu consider că l-am traumatizat pe copil”.

După ce imaginile au apărut pe internet, a fost demarată o anchetă de urgenţă în Bistriţa.

 

 

×
Subiecte în articol: copil Mos Nicolae declaraţii mama Bistriţa
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close