Antena 3 CNN Actualitate Social Disperarea unei mame și soții al cărei soț a murit într-un accident în Italia: "Vrem să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge”

Disperarea unei mame și soții al cărei soț a murit într-un accident în Italia: "Vrem să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge”

O soție și mamă din România cere ajutor după ce şi-a pierdut soţul într-un cumplit accident rutier petrecut în apropiere de Torino, Italia.

Disperarea unei mame și soții al cărei soț a murit într-un accident în Italia: "Vrem să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge”
Sursa foto: Facebook I Alazaroaie Cristian I Youtube I QuotidianoCanavese
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Oct 2023   •   17:31

O familie de români, care a emigrat în Italia în căutarea unei vieți mai bune, trece acum printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce tatăl familiei a pierit tragic într-un accident rutier săptămâna aceasta.

Singurul lor dorință acum este să poată aduce corpul neînsuflețit al acestuia înapoi în țară, însă resursele financiare le lipsesc.

Cristian, în vârstă de 41 de ani, originar din Bacău, lucra în domeniul construcțiilor și locuia cu soția sa și cei doi copii în apropiere de Torino.

Tragedia s-a produs marți seara, când se întorcea acasă. Pe drumul dintre Courgne și Pont Canavese, viața i-a fost luată brusc.

Citește și: "Mami, ne e dor de tata". Primele mărturii ale soției românului ținut ostatic de teroriștii din Gaza

Cristian a fost implicat într-o coliziune violentă cu un camion care venea din sens opus. Camionul transporta un mic excavator, ceea ce a sporit gravitatea impactului.

Bărbatul provenea din Valea Arinilor, județul Bacău, iar acum familia depune eforturi disperate pentru a strânge suma necesară pentru a-și putea repatria ruda decedată și a-i oferi o înmormântare în țară.

“Cu multă durere în suflet, noi, familia, facem un apel către toți cunoscuții atât ai mei cât și ai lui Cristi, soțul meu, care a fost un suflet mare, un tată iubitor, un fiu ascultător și un tătic care și-a iubit copiii nespus de mult.

De asemenea și un prieten de nădejde iar adevărații lui prieteni o știu foarte bine. Nu dorim decât să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge!”, a scris soţia lui Cristian, pe Facebook.

Cu multă durere în suflet noi, familia, facem un apel către toți cunoscuții atât ai mei cât și ai lui Cristi, soțul meu,...

Publicată de Daniela Alazaroaie pe Marţi, 17 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: sotie barbat mort Torino Italia
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close