Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia cutremurătoare a tătălui care a acceptat să doneze organele fiului său. „Este frate cu eroii săi favoriţi”

Mărturia cutremurătoare a tătălui care a acceptat să doneze organele fiului său. „Este frate cu eroii săi favoriţi”

Mărturia cutremurătoare a tătălui care a acceptat să doneze organele fiului său. „Este frate cu eroii săi favoriţi”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Noi 2017   •   15:56

Paul - Nicholas Călin, un copil de şapte ani din Iaşi, şi-a pierdut viaţa într-un accident. Familia a fost de acord să doneze organele.

Tatăl băiatului a povestit că micuţul de şapte ani şi-a dorit dintotdeauna să ajungă să salveze lumea, aşa cum reuşeau personajele sale favorite: Super Man şi Spider - Man.

„De miercuri, Paul este îngerul unor oameni, este frate cu eroii săi favoriţi, Superman şi Spider - Man. Băiatul meu a fost dorit enorm de mine şi de soţia mea. Am două fete acum de 14 şi 15 ani şi ne-am dorit mult şi un băiat. Prinţul meu, viaţa mea, s-a născut de ziua Sfintei Parascheva, pe 14.10.2010. De ziua mea, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, Dumnezeu mi l-a luat. Vreau să ştie toată lumea că băiatul meu este un erou”, a spus Mihăiţă Măgurianu, potrivit adevarul.ro.

Paul s-a rănit grav miercuri, 1 noiembrie, în urma unui accident rutier. Micuţul, elev în clasa 0 la o şcoală din Iaşi, a fost internat. La o săptămână de la evenimentul rutier, medicii l-au declarat pe Paul în moarte cerebrală, iar părinţii săi au fost de acord să-i doneze organele.

×
Subiecte în articol: marturie tata organe fiu erou Iași
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close