Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia unui politician care a auzit vocea Alexandrei la telefon: Sunt nimic după ce am asistat la asta. Acel monstru nu e singur!

Mărturia unui politician care a auzit vocea Alexandrei la telefon: Sunt nimic după ce am asistat la asta. Acel monstru nu e singur!

Mărturia unui politician care a auzit vocea Alexandrei la telefon: Sunt nimic după ce am asistat la asta. Acel monstru nu e singur!
30 Iul 2019   •   19:06

Adriana Săftoiu a vorbit pe contul personal de Facebook despre conversațiile purtate între operatorul 112 și Alexandra Măceșanu. Politicianul PNL este convinsă că Gheorghe Dincă nu a acționat singur, iar cineva încearcă să ne convingă de acest lucru.

”Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu ați auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziți vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înțeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur.”, a spus Săftoiu.

Citește și: Transcript. Cum și-a bătut joc un polițist de Alexandra: "În 2 minute n-are cum să zboare echipajul măi domnișoară! Nu pot să stau în telefon domnișoară că avem și alte apeluri"

Citește și: Mărturia care aruncă în aer raportul procurorilor. Singurul polițist care a încercat să intre peste Gheorghe Dincă: Am vrut să sun personal la 112 ca să putem intra în casa lui

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal marturie politician
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close