Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturiile șocante ale italienilor care au ucis cu bestialitate doi români în Italia

Mărturiile șocante ale italienilor care au ucis cu bestialitate doi români în Italia

Mărturiile șocante ale italienilor care au ucis cu bestialitate doi români în Italia
03 Oct 2018   •   13:16

Cei patru italieni care au ucis cu bestialitate doi ciobani români au dat declarații în fața judecătorilor, iar mărturiile lor sunt de-a dreptul șocante.

Piero Bergero, unul dintre cei patru, a mărturisit cu seninătate în fața magistraților că i-a omorât în noaptea de 24 octombrie 2017, pe doi ciobani români, Doru Costantin Olaru, în vârstă de 28 ani și Costel Cornel Calinciuc, de 38 ani, la Chivasso, în apropiere de Torino.

Agresiunea a fost pusă la cale și dusă la bun sfârșit de un grup de patru bărbați italieni, Piero Bergero, 31 ani, împreună cu frații săi, Romano și Daniele, de 33 și respectiv 25 de ani, alături de Alex Bianciotto, 29 de ani. Conflictul s-a dorit a fi o răzbunare după ce cu trei zile înainte de crimă, cei doi români au avut un conflict cu un alt frate al familiei Bergero, scrie Rotalianul.com.

”Eu l-am omorât pe Calinciuc și tot eu i-am dat lovitura mortală lui Olaru”, a declarat Piero Bergero în fața procurorului adjunct Giuseppe Drammis și alături de avocatul său, Celere Spaziante

„Câinii au venit repede când ne-au auzit, dar nu ne-au atacat, știam că de obicei nu atacau omul, ceea ce ne preocupa era că vor lătra și ne vor ruina efectul surpriză.', spune Piero Bergero. „Am dat foc rulotei, a fost ideea lui Bianciotto'. mărturisește Bergero, apoi povestește cum cei doi tineri români au ieșit și cum au fost uciși fără milă de italieni.

„În seara aceea, după ce am ajuns la rulotă, s-a petrecut totul la întâmplare și cu repeziciune. Daniele și cu mine am avut grijă de Calinciuc, pentru că a fost primul care a ieșit din rulotă și a venit în direcția noastră. Alex și celălalt frate al meu, Romano, s-au ocupat de Olaru. Eu l-am omorât întâi pe Calinciuc, cu mai multe lovituri la cap', a mai spus italianul care este închis în penitenciarul din Ivrea, departe de cei doi frați ai săi, Romano și Daniele, care sunt deținuți unul la Vallette și celălalt la Biella.

×
Subiecte în articol: marturii italieni ucis romani
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close