Antena 3 CNN Actualitate Social "Continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment" | Mama Andreei, românca dispărută misterios în Italia, transmite un mesaj dureros după un an și opt luni de căutări

"Continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment" | Mama Andreei, românca dispărută misterios în Italia, transmite un mesaj dureros după un an și opt luni de căutări

Autoritățile din Italia intensifică căutările româncei Andreea Rabciuc, o tânără în vârstă de 27 de ani, dispărută de un an și opt luni. Mama acesteia a scris un mesaj dureros pe Facebook, prin care a transmis că nu renunță la speranță.

"Continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment" | Mama Andreei, românca dispărută misterios în Italia, transmite un mesaj dureros după un an și opt luni de căutări
Sursa foto: rotalianul.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2023   •   10:36

„Astăzi este 12 noiembrie, a trecut un an și opt luni și eu încă nu știu nimic despre tine, dragostea mea. Îmi lipsești și continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment, cicatricea pe care o port în inimă este adâncă și sângerează la fiecare mică amintire.

Este de ajuns un nimic, un parfum, o melodie, un cuvânt și lacrimile de neoprit îmi brăzdează fața. Poate într-o zi te voi revedea, te voi strânge în brațe, îți voi auzi vocea, îți voi regăsi zâmbetul… Poate într-o zi…

Dar astăzi îți jur că nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea! Singurul lucru care mi-a mai rămas este speranța, totuși mai sper atât de mult că într-o zi te vei întoarce acasă. Mama ta”, a scris mama Andreei Rabciuc pe Facebook.

Citește și: Ianis Hagi, prima reacție după calificarea României la EURO 2024: "Încercăm să-i facem fericiți pe suporteri"

Dispariția Andreei, încă un mister

În urmă cu un an și opt luni, Andreea a petrecut o ultimă noapte într-o rulotă alături de iubitul ei și un cuplu de prieteni, într-o zonă rurală din Vallesina. Echipele de căutare au explorat zonele din jurul casei și a rulotei, folosind camere video miniaturale pentru a inspecta puțuri și alte spații înguste, însă în urmă cu o săptămână au decis să extindă zona de căutare.

Andreea a dispărut pe 12 martie 2022, după o noapte petrecută cu Simone Gresti, pe atunci iubitul ei, și alți doi cunoscuți. S-a certat cu Simone și, în mod misterios, și-a lăsat telefonul la el.

În acea noapte, fostul iubit al Andreeei, Daniele Albanesi, și un prieten al său, Omar, care se aflau în Jesi, au încercat de mai multe ori să o contacteze și au schimbat mesaje. În plus, anchetatorii caută o mașină Mercedes neagră care ar fi aparținut unui bărbat din cercul de cunoscuți al Andreeei și care ar fi fost implicată în dispariția ei.

Conform Rotalianul, o dezvăluire recentă vine de la Paolo Tola, un medium din Ancona, care susține că Andreea ar fi în viață, dar sechestrată într-o casă veche dintr-o zonă rurală, incapabilă să se deplaseze și într-o stare de sănătate precară.

×
Subiecte în articol: fata disparuta mesaj emotionant Italia
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close