Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Muncii vrea reorganizarea ANOFM: „Schimbările pe care le văd necesare îmi cam aduc nopți albe”

Ministrul Muncii vrea reorganizarea ANOFM: „Schimbările pe care le văd necesare îmi cam aduc nopți albe”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță într-o postare pe Facebook că a început reorganizarea Agenției Naționae pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), mulțumindu-le companiilor de recrutare care „au venit în mod voluntar, cu idei pertinente și dorință de a pune umărul”.

Ministrul Muncii vrea reorganizarea ANOFM: „Schimbările pe care le văd necesare îmi cam aduc nopți albe”
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
21 Ian 2020   •   09:21

„Schimbările pe care le văd necesare la un ANOFM găsit de mine neadaptat vremurilor îmi cam aduc nopți albe. Dar merită. Lucrurile trainice nu se pot face fără muncă serioasă. Se schimbă în bine lucrurile și în România.

Mulțumesc companiilor de recrutare care au venit, astăzi, în mod voluntar, cu idei pertinente și dorință de a pune umărul. Așa se schimbă lucrurile. Cu fiecare dintre noi, cu oameni cărora le pasă.

Citește Și Ludovic Orban îi sugerează ministrului Muncii să-l demită pe șeful ITM: „Poate nu îl mai văd pe acolo”

În România cei care vor și pot să muncească trebuie sprijiniți în mod pro-activ să își găsească un loc de muncă potrivit. Companiile trebuie să găsească în ANOFM un partener capabil să le înțeleagă nevoile, un loc în care birocrația nu bate eficiența. De aceea cred că schimbarea pe care o am în vedere trebuie să plece de la nevoile celor pentru care ANOFM există.

Am deja noi idei pentru a le discuta mâine. Se pot face lucruri bune. Ajung eu la rezultate și aici”, a scris ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close