x close

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a făcut personal anunțul privind demiterea șefei DNA

09 Iul 2018   •   16:35
Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a făcut personal anunțul privind demiterea șefei DNA

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a declarat luni că, în opinia sa, președintele Klaus Iohannis s-a jenat să facă anunțul în legătură cu revocarea șefei DNA, din cauza atacurilor șefului statului la adresa coaliției de guvernare.

„Din punctul meu de vedere, domnul Iohannis rămâne cu raționamente impenetrabile din perspectiva logicii, cred că după ce a spus la adresa PSD i s-a părut că e mult prea istovitor să facă acest anunț așteptat de 30 de zile. Nu-mi dau seama de ce a preferat să o trimită pe purtătoarea de cuvânt, pe care nu o mai văzusem demult, dar cred că s-a jenat să facă acest anunț după atacurile sale.

Mi s-a părut absolut halucinant să văd o persoană că se agață de scări și care crede că instituția se prăbușește fără ea. Mi se pare absolut jenant. Vă dați seamă în ce sistem de teroare, de depență absolută, de sclavagism, să fii cărat ca o turmă, să slujește teribila veste a jertfirii șefei DNA”, a spus Șerban Nicolae, la Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, luni, că preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

 

Citeşte mai multe despre:

Klaus Iohannis sefa dna Kovesi Serban Nicolae
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati