Antena 3 CNN Actualitate Social Fiica lui Nelu Ploieşteanu le pregăteşte ceva medicilor de la Floreasca: "O să le cer cât nu pot ei să dea, pentru că tata n-are preţ pentru mine!"

Fiica lui Nelu Ploieşteanu le pregăteşte ceva medicilor de la Floreasca: "O să le cer cât nu pot ei să dea, pentru că tata n-are preţ pentru mine!"

La o lună de la decesul lui Nelu Ploieşteanu, fiica şi soţia acestuia îi învinovăţesc pe medicii de la Floreasca pentru faptul că artistul a murit.

Fiica lui Nelu Ploieşteanu le pregăteşte ceva medicilor de la Floreasca: "O să le cer cât nu pot ei să dea, pentru că tata n-are preţ pentru mine!"
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2021   •   16:45

Fiica şi soţia cunoscutului intepret spun că medicii spitalului unde Ploieşteanu a fost internat pentru COVID se fac vinovaţi de neglijenţă. Aneta Ploieşteanu, fiica artistului, spune că se va sfătui cu un avocat şi îi va da în judecată pe cei care l-au tratat pe cunoscutul interpret.

Aneta Ploieşteanu: Regret că am avut încredere în medici

"Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu.

Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa.

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost trei săptămâni în care tatăl meu a stat acolo.

Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente.

Aneta Ploieşteanu: Am intrat la Terapie Intensivă aşa cum mă vezi. Nimeni nu purta mască

Am vorbit chiar şi cu domnul Alexe Ioan, din America. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a susţinut şi ne-a dat foarte multe informaţii.

A sunat la spitalul Floreasca şi nu l-a băgat nimeni în seamă. În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă.

M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele.

Am intrat în Terapie Intensivă aşa cum mă vezi, ducându-mă în cabinetul acelui medic. În Terapie Intensivă nimeni nu purta mască.

Aneta Ploieşteanu: Am să le cer mai mult decât pot ei să dea

Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea.

O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit", a declarat Aneta Ploieşteanu pentru Antena 3.

Soţia lui Nelu Ploieşteanu: "Am dat sute de lei infirmierelor să îl îngrijească"

"Elena Mitriţă, soția lui Nelu Ploieşteanu, a adus, într-o emisiune televizată, acuzații personalului medical care l-a îngrijit pe cunoscutul artist.

Femeia spune că, în ciuda faptului că a dat șpagă în spital, infirmierele îl tratau "cu dispreț" pe Ploieşteanu.

Mitriţă a mai acuzat faptul că la morgă personalul nu respecta regulile sanitare de care autoritățile "fac atâta caz".

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, a plecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe.

Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu 

Nelu Ploieșteanu, condus pe ultimul drum

Scandal lângă sicriul lui Nelu Ploieşteanu, care a fost luat de dimineață de la Institutul de Medicină Legală.

Rudele cântărețului şi-au exprimat revolta că nu îl pot înmormânta fără reguli de COVID.

Înainte de a fi dus la cimitir, trupul a fost trecut prin fața casei în care a trăit atâtea clipe fericite alături de cei dragi.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close